Kategorier
Nyheter

Julekonsert 05.12.2022!

Julekonsert

Julekonsert 05.12.2022!

Hjarteleg velkomen til vår årlege julekonsert i Sund Kyrkje 05. desember kl. 19:00.

Vi i Sund Blandakor, Sund Brass og Sund Toraderklubb ser fram til å gje deg ei stemningsfull og musikalsk oppleving i ei travel førjulstid. Ta med deg heile familien, ta dykk tid til å setje dykk ned nokre timar, gløyme julestria og alt de skulle ha gjort. Senk kvilepulsen og berre nyt straumen av vakre tonar. Musikk frå kor, brass og torader kan vere balsam for sjela, og det er kanskje nett det du treng denne måndagskvelden i desember.

Vi ser fram til å underhalde deg, vel møtt.

Vaksne: kr. 250
Born opp til 16 år: 50 kr.
Born under 6 år: Gratis

Dørene opnar kl. 18.30

Ansvarsfraskrivelse
Kjøpte billettar refunderes ikkje.

Billettar på TicketCo. Klikk på lenka her:
https://sundblandakor.ticketco.events/no/nb/e/julekonsert_sund_kyrkje_051222_kl_1900__sund_blandakor_sund_brass_og_sund_toraderklubb?fbclid=IwAR1VrzqrzmosQW9bpbl1zgRgkR6U8BdYHVC_JJKrR6faxcHisYLaBZ1nEbA