Kategorier
Nyheter

No è da ti! 75-års markering for Johannes Kleppevik

No è da ti! 75-års markering for Johannes Kleppevik

No è da ti!

75-års markering for Johannes Kleppevik og utdeling av Johannes Kleppeviks minnespris.

No è da ti! er tittelen på ein av songane til Johannes, og no er tida komen for å markera at Johannes Kleppevik ville fylt 75 år i oktober. Han var og er ein av dei viktigaste formidlarane av vestnorsk kystkultur. Gjennom fantastiske tekstar og melodiar levandegjorde han historiar om livets mange sider her vest i havgapet. Om gleder og sorger, lokale kvardagsheltar og internasjonale uteseglarar, tunge bører og siglande skuter, danseløver og spelemenn, og oldefedre og tapre mødre. Denne viktige kulturarven må ivaretakast og vidareformidlast til yngre generasjonar.

Sund Blandakor har i alle år formidla Johannes sine songar i ulike høve og på ulikt vis. Til denne markeringa har vi invitert, og utfordra, talentfulle lokale musikarar til å framføre Johannes Kleppevik i ny drakt. Ekstra stas er det at Red Jackets, Johannes sitt eige band, skal vere husband, og i tillegg gje ei urframføring av ein av Johannes sine låtar. I tillegg får de gleda av å høyre dei flotte unge røystene til barnekoret Kystkulturkoret. Vi gler oss stort, og ser fram til å gje dykk ein flott konsertkveld.

Bill.pris:
Vaksen: kr. 400
Born 0-6 år: gratis
6-16 år: kr. 100
Familiebillett: 2 vaksne + born: kr. 1000

Billettar kan kjøpast via denne lenka:
https://sundblandakor.ticketco.events/no/nb/m/e/no_da_ti_75aars_markering_for_johannes_kleppevik

Vi ynskjer alle velkomen til konserten, spesielt familiar og born. Familiebilletten gjeld difor for foreldre/føresette og alle borna i familien.

Velkomen til 75-års markering for Johannes Kleppevik.

Restriksjoner
Tillatt for alle – familiearrangement.

Ansvarsfraskrivelse
Kjøpte billetter refunderast ikkje.