Kategorier
Nyheter

Vårkonsert 27.03.2022

Skjermbilde 2022-03-13 kl. 23.34.39

Vårkonsert i Strandahallen

Sund blandakor + Bergen turnforenings orkester = Vårkonsert 2022

Denne gongen samarbeider Sund blandakor med Bergen turnforenings orkester, eit salongorkester eller mini-symfoniorkester, om de vil. Dei stiller med 28 musikarar og sin dirigent, Ben Nordby. Han har bakgrunn som slagverkar i Bergen Symfoniske Orkester. Orkesteret har med seg solist, Kari Høgh Arnesen, som i 2015 var finalist i TV2 sitt program, Norske Talenter.

I tillegg til å synge med orkesteret, vert blandakoret akkompagnert på piano av kantor ved Birkeland menighet i Bergen, Asbjørn Snilstveit. Sund blandakor stiller med sin faste dirigent, Tonje Eriksen, som er kantor og dirigent for Korskolen i Biskopshavn..
Repertoaret på konserten er ei blanding av tradisjonelle og moderne viser, i tillegg til utdrag frå musikalen «Spelemann på taket». Nokre av visene har de høyrd før, men det er sjølvsagt òg noko nytt for publikum.

Vi vonar mange finn vegen til Strandahallen, sundag 27.mars kl.18.00. Der vert det liv og lyd!